fevgatoi
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Oi fevgatoi : Emmortal, flats986, PanosPassat, VaggelisVti, Houlis

ΦόρουμΠόρταλΑναζήτησηLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση

Λιδάκης Μανώλης στην αποθήκη του Μύλου , Θεσσαλονίκη 2008

Πήγαινε κάτω 
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Emmortal
Administrator
Administrator
Emmortal

Θηλυκό Αριθμός μηνυμάτων : 354
Τόπος : Ston kosmo mou
Ασχολίες : computer, διάβασμα
Registration date : 26/02/2008

Λιδάκης Μανώλης στην αποθήκη του Μύλου , Θεσσαλονίκη 2008 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Λιδάκης Μανώλης στην αποθήκη του Μύλου , Θεσσαλονίκη 2008   Λιδάκης Μανώλης στην αποθήκη του Μύλου , Θεσσαλονίκη 2008 Icon_minitimeΤετ Μάης 07, 2008 12:00 am

Δεν νομίζω ότι ο Μανώλης Λιδάκης θέλει συστάσεις αλλά θα προσπαθήσω να μιλήσω γι' αυτόν.
Γνωριστήκαμε τυχαία μέσω φίλων μετά απο μια συναυλία που έδωσε στη Θεσσαλονίκη (Μονή Λαζαριστών) το 1998. Θα έλεγα ότι μέσω της DoctorK που βοήθησε να εξελιχθεί αυτή η επαφή σε μια φιλία σαν παλιό γλυκό κρασί.
Λατρεύω τη φωνή του αλλά πολύ περισσοτερο το low profile που βγάζει προς τα έξω. Στη σκηνή σε εντυπωσιάζει με το πάθος του και έχει ένα δικό του τρόπο να αγαλιάζει την ψυχή μου. Γαργαλάει το αυτί μου όσες φορές και να τον ακούσω βγάζοντας ψυχούλα, όπως λέω συχνά τώρα τελευταία. Πρίν λίγες μέρες που βρεθήκαμε στη Θεσσαλονίκη με εξέπληξε τραγουδώντας το τραγούδι μου και φυσικά δεν θα μπορούσα να μην το ανεβάσω εδώ και να το μοιραστώ μαζί σας. Όσοι με γνωρίζουν ξέρουν ότι είναι απο τα αγαπημένα μου. Εύχομαι κάποια μέρα να καταφέρει να μπει στους fevgatoi.gr και να μας γράψει ο ίδιος.
 Μανώλη μου εύχομαι να είσαι καλά, να έχεις επιτυχίες προσωπικές και επαγγελματικές και φυσικά πάντα νικητής στο τέννις. Το μάτς που σου υποσχέθηκα ίσως το καταφέρουμε μέσα στο καλοκαίρι....

');}//]]>